ShowerTime

BADETID

5 MINUTTER

Har du sovet over dig igen? Med kun fem minutter til at komme ud af hoveddøren er du nødt til at kunne multitaske. Hurtigt. Begynd med at hænge skjorten og tøjet i hjørnet af badeværelset – dermed bliver det ‘afkrøllet’, mens du bader. Du sparer tid, som du ellers skulle bruge til strygning. 

Tør håret med håndklædet (jo mere almindelig din frisure er, desto bedre) og vent med styling og finjustering, til du er kommet til kontoret. En trådløs elektrisk barbermaskine, der kan bruges i bussen, kan være praktisk, hvis du hører til dem, der lidt for ofte trykker på ’snooze’ knappen.

Hop ind under bruseren og grib efter en NIVEA MEN showergel til krop og hår. NIVEA MEN showergel tager sig af det mest nødvendige, og du skal blot finde din tandbørste og tandpasta.

15 MINUTTER

Et kvarter skulle være mere end tilstrækkeligt til at komme til at se rimelig menneskelig ud. I stedet for at hoppe over, hvor gærdet er lavest, anbefales du at begynde med en grundig rensning af huden i brusebadet, før du starter på morgenbarberingen. Huden kan være ret hævet om morgenen, så en tæt barbering bliver temmelig svær. Giv dit ansigt et par minutter til at falde ned, mens du har travlt med shampoo og balsam under det rindende vand.

Når du har fået styr på teknikken, vil en god barbering ikke tage mere end syv minutter. Når du er færdig med barberingen, er din krop blevet tør. Brug en aftershave-balsam og tag tøj på, før du går i gang med at style håret. Hvis du kun har få minutter tilbage, kunne du investere i et produkt, hvor du senere kan genforme håret i stedet for at lægge dig fast på den samme frisure hele dagen.

30 MINUTTER

Nu er der god mulighed for at prøve et par ekstra produkter, når du er færdig med rensning og brusebad. En speciel behandling som for eksempel en muddermaske kan suge urenheder ud, så huden bliver strålende på få minutter. Du ser måske lidt skør ud, men fordelene vil være tydelige med det samme. I løbet af den tid, det tager for masken at tørre – normalt omkring 5-10 minutter – kan du tørre dig, bruge deodorant, smøre fugtighedscreme på og måske klippe negle.

Vask masken af med lunkent vand og følg vores opskrift på en PhD i barbering. Hvis du har mere tid, kan du trimme bakkenbarterne, snuppe eventuelle stride hår i øjenbrynene og trimme de tilfældige duske, der prøver at undslippe ud af dine næsebor. Sæt håret som sædvanlig, finjuster dit udseende, mens du går, og slut af med din yndlingsduft, mens du sørger for at tage den på håndleddene (eller bag på halsen) i stedet for direkte foran på halsen, da alkoholindholdet vil få dit friskbarberede ansigt til at føles som en ildebrand!