The young and the restless

DIT ANSIGT ER EN SLADREHANK

Uanset om der har været for meget arbejde eller for mange fester, vil det ramme dig på et tidspunkt. At være udpint handler ikke kun om at føle sig træt – det ses tydeligt på dit ansigt. Vi sætter fokus på de mest almindelige afslørende tegn på for mange sene nætter og forklarer, hvorfor en opfriskende hudplejerutine kan være med til at lægge en dæmper på disse tegn. 

facemap fighting dry

TØRRE PLETTER

Huden lider virkelig i vintermånederne med iskolde vinde, der angriber hudens fedtbarriere og suger alt den essentielle fugt ud. Efter et par dage er der kun et vejrbidt og udmattet udtryk tilbage, og det understreges af pletter med sært afskallet, tør hud. Genskabelse af den mistede fugtighed er af enorm betydning, når det handler om at få huden til at se levende og sund ud. Derfor er det en god idé at investere i en genopfriskende fugtighedscreme, som kan genoprette balancen i huden.

MØRKE RANDE

Der kan være mange årsager til, at den blålige blodåre, der ligger under den sarte hud omkring øjnene, træder frem. Det er ikke dét at føle sig udpint, som giver det trætte udseende, men derimod den blege hud, du får, hvis du i en periode ikke får søvn nok. Og jo mere gennemsnitlig din hud er, desto mere sandsynligt er det, at disse skygger bliver fremtrædende. Effektive øjenprodukter kan modvirke misfarvning og give indtryk af et veludhvilet ansigt. 

facemap fighting dark circles
facemap fighting  puff eyes

HÆVEDE ØJNE

Et indiskutabelt tegn på søvnmangel er poser under øjnene, som opstår når øget blodtryk tvinger væske ind i vævet omkring øjnene, så området hæver op. Suppleret med væskebindende stoffer som alkohol og saltet mad kan tilstanden blive endnu værre. Et øjenprodukt kan være med til at ”lukke luften ud” af området og kvikke dig op – det samme kan i øvrigt en god nats søvn!

KEDELIG TEINT

Grålig hud, der mangler glans og vitalitet, er desværre meget almindeligt blandt mænd, der klarer stress med rygning eller tilbringer for meget tid i kontorer med aircondition. Det er ophobning af døde hudceller, der får hud til at miste sin sunde gløde, men denne tilstand kan let afhjælpes med regelmæssig scrub eller daglig rensning af huden.

facemap fighting dull