You missed a spot, the size of your body

DU MISSEDE ET STED PÅ STØRRELSE MED HELE DIN KROP

DET ER MERE MACHO, END DU TROR

Har du hidtil tænkt, at fugtighedscreme kun var for kvinder? Så tro om igen. Det hele handler om at styrke din hud. Jo stærkere din hud er, jo bedre ser den ud. Der er flere mænd, end du kan forestille dig, der bruger fugtighedscreme.

DET EFTERLADER DIG IKKE I EN KLISTRET SITUATION

I dag er det virkelig nemt at finde en bodylotion til mænd, der passer til din specifikke hudtype og som ikke fedter. Læs på etiketten eller spørg en ekspedient til råds. Glem alt om, at bodylotion klistrer til tøjet efter påførsel – det er en gamle myte, der slet ikke holder i dag.

DET TAGER KUN ET SPLITSEKUND

Alle moderne fugtighedscremer til kroppen er hurtigt absorberende, så det er nemt at inkludere i din groomingrutine. Det tager måske 30 sekunder længere om dagen – vi mener, tiden er godt givet ud for at få stærkere, mere elastisk og flottere hud. 

DET ER FAKTISK RET SIMPELT

Ingen kan bebrejde dig for at blive afskrækket over alle de forskellige kropsplejeprodukter, der er, på markedet. Se bort fra navn, indpakning og ingredienser så er princippet altid det samme, og det kunne ikke være mere simpelt: Plej kedelig og træt hud og det vil give dig et sundere og mere ungdommeligt look. Selvom det kan virke skræmmende i starten, så er det værd at finde det rigtige produkt for dig.