ANVENDELSESBETINGELSER

ANVENDELSESBETINGELSER

Internettet rummer mange muligheder, men også ligeså mange risici. Derfor beder vi dig læse følgende generelle betingelser for brugen af vores hjemmeside, som er formuleret med din sikkerhed for øje. Tak for din forståelse.

1. Personlig data

Bemærk venligst vores politik vedrørende spørgsmål om personlige data.

2. Opdateringer af betingelserne for brug

Grundet løbende tekniske og retslige innovationer, bliver vi nødt at ændre/eller opdatere de eksisterende betingelser af brug fra tid til anden. Tjek derfor venligst hver gang du bruger vores hjemmeside, hvornår den sidste version var uploadet. Den nyeste opdatering var i april 2012.

3. Ophavsret, varemærker og andre ejendomsrettigheder

Alt indhold på vores hjemmeside såsom tekster, billeder, grafikker, lyd- og videofiler er vores ejendom, med mindre det modsatte er eksplicit angivet (bemærk i den forbindelse venligst erklæringen omhandlende hyperlinks under punkt nr. 3). Det ophavsretlige beskyttede indhold må kun anvendes uden udtalt tilladelse af private og dermed ikke til offentlig eller kommerciel anvendelse (downloads, reproduktioner, etc.). Ændringer, oversættelser eller anden form for redigering af materialet må kun blive udført med forudgående skriftlig tilladelse af Beiersdorf AG.

Uautoriseret brug eller misbrug af registrerede varemærker eller logoer af Beiersdorf AG er ikke tilladt. 

Venligst bemærk at enhver overtrædelse af vores ophavsret eller andre ejendomsrettigheder kan have retslige konsekvenser.

4. Ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmeside er kun beregnet til personer fra det givne land, som du valgte på landingssiden www.niveamen.dk, og er i overensstemmelse med alle lokale love. Materialet på denne side – inklusiv produkter, tjenester og informationer – er ikke nødvendigvis gældende eller tilgængelig for andre udenfor denne jurisdiktion. I det tilfælde, at tilbud produkter eller tjenester er gjort tilgængelig eller kommunikeret via denne side, er forbudt af gældende lovgivning fra det land, du valgte, er de ugyldige. Venligst besøg www.niveamen.dk og vælg din lokation for at blive dirigeret til den passende side. 

Enhver omstændighed er forsøgt taget højde for i udarbejdelsen og validering af oplysningerne på denne hjemmeside. Ikke desto mindre kan vi ikke påtage noget ansvar for aktualitet, nøjagtighed, fuldstændighed og/eller kvalitet. 

Denne hjemmeside indeholder hyperlinks til hjemmesider fra andre udbydere. Beiersdorf AG er ikke klar over indholdet af tredjepartssider og påtager sig ingen garanti eller ansvar for noget ulovligt indhold eller andre retslige overtrædelser på tredjepartssider. Beiersdorf AG vil omgående fjerne ethvert link eller indhold, hvis det overtræder den gældende lovgivning. 

Denne hjemmeside er designet til at give generel information og er på ingen måde substitut for medicinsk eller professionelt råd. For sådanne råd, venligst kontakt en læge eller specialist efter eget valg. Beiersdorf AG påtager sig intet ansvar for handlinger foretaget ud fra den information, der er indeholdt på dette website.

Brug af denne hjemmeside og download af data er på brugerens eget ansvar. Beiersdorf AG påtager sig intet ansvar for eventuelle skader, især til datafiler, hardware og/eller software til brugeren, der opstår som følge af brug af siden. Ansvaret for bevidst hensigt og grov uagtsomhed forbliver upåvirket.

5. Sidste bestemmelser

Hvis nogle bestemmelser i disse vilkår er eller bliver ulovlige, ugyldige eller ikke kan håndhæves i nogen jurisdiktion, så er gyldigheden eller retskraften i den pågældende jurisdiktion sådan, at bestemmelserne forbliver urørte.

Hvis du vil rapportere om retslige overtrædelser på vores hjemmesider, så tøv ikke med at kontakte os.


Beiersdorf AG
Unnastr. 48
20253 Hamburg
Germany
Telephone: +49 (0)40 - 4909- 0