LEDER DU EFTER NOGET?

LEDER DU EFTER NOGET?

Hvad handler dit spørgsmål om?
Disse spørgsmål komme ganske ofte. Der en god chance for, at du vil finde hvad du leder efter nedenfor.

 • GENERELT

  1. Hvorfor er ingredienserne anført på engelsk?

   Listen over ingredienser giver folk med allergi mulighed for at kontrollere om produktet indeholder stoffer, som de ikke kan tåle, før de køber det. Dette er gjort muligt ved anvendelse af ensartede betegnelser over hele Europa.

   Af denne grund er en termonologi blevet udarbejdet af en international komite (INCI: International Nomenclature Cosmetic Ingredients), som alle producenter af kosmetiske produkter er forpligtet til at bruge. Hvis du har nogle spørgsmål om de enkelte ingredienser, bedes du kontakte os direkte. Vi vil hellere end gerne give yderligere oplysninger.

  2. Hvordan er hudens tolerance testet på NIVEA MEN produkterne?

   Hudens tolerance overfor vores produkter er nøje testet, før produktet bliver frigivet til distribution. Disse tests bliver fortaget i vores research afdeling og af uafhængige forskningsinstituter. Det er imidlertid ikke muligt fuldstændigt at udelukke forekomsten af ​​intolerance reaktioner, som kan være forårsaget af individuel overfølsomhed over for en af ​​ingredienserne.

  3. Alkoholfri produkter: Er produktet virkelig alkoholfrit, hvis for eksempel cetylalkohol er angivet som en ingrediens?

   I kemi er der en gruppe af stoffer som kaldes `alkoholer´. Deres fysiske form spænder fra flydende til fast med forskellige egenskaber. Når 'ingen alkohol "er angivet på et produkt, refererer dette til ethylalkohol, som også er en del af alkoholiske drikke.

   I kosmetiske produkter har ethylalkohol en forfriskende og opkvikkende effekt. I den fulde deklaration af ingredienser på emballagen er ethylalkohol opført som "alkohol" eller "alkohol, denat.". De alifatiske alkoholer (f.eks cetearylalkohol eller lanolinalkohol) er faste stoffer. De anvendes for eksempel som emulgeringsmidler med en nærende virkning, hvilket giver produktet den ønskede konsistens.

  4. Hvor højt er vandindholdet i cremer/lotions?

   Vandindholdet i alle emulsioner på markedet (uafhængigt af producenten) er mellem ca. 70 og 90%. En emulsion er en blanding af to væsker, som ikke er opløselige i hinanden.

   Vandindholdet i NIVEA Creme er ca. 70%. Det er en vand-i-olie emulsion. NIVEA Creme har været populær i årtier takket være dens hudvenlighed og fremragende nærende egenskaber.

 • BARBERING

  1. Hvad er bedst: Våd eller tør?

   Det afhænger af din hudtype, og hvad du er vant til (f.eks. en tør barbering anbefales til folk, der lider af kronisk acne). Fordelen ved en våd barbering er grundighed, og fordelene ved en tør barbering er hurtighed og bekvemmelighed. I begge tilfælde bør du pleje din hud hurtigt efter barbering f.eks. ved at bruge en aftershave beriget med fugt og vitaminer. 

   For våd og tør barbering i én brug Philips Moisturising Shaving System - en elektrisk barbermaskine med NIVEA MEN hudplejeekspertise.

  2. Hvad hvis jeg skærer mig selv?

   Koldt vand er ofte nok til at stoppe blødningen fra små sår. En antibakteriel og blodstillende blyant vil bidrage til at stoppe større blødning (fås på apoteket).

  3. Min hud er næsten altid rødprikket og irriteret efter barbering. Hvorfor er den det?

   Dette kan skyldes mange ting:

   Barberer du imod hårenes vækstretning?
   Presser du for hårdt på bladet?
   Bruger du stærkt duftende barberprodukter med alkohol?
   Gnider du din hud tør med et håndklæde efter barbering i stedet for at klappe den?
   Eller bruger du en elektrisk barbermaskine og river skægstubbene ud af din hud?

   Der kan naturligvis være andre årsager. Konsulter en hudlæge, hvis problemet fortsætter. 

  4. Jeg har ofte indgroede ansigtshår. Hvordan sker det, og hvordan kan jeg undgå det?

   Indgroede ansigtshår er ofte forårsaget af ukorrekt barbering.

   Regel nummer ét for en våd barbering: Barbér aldrig mod hårenes vækstretning! Hvis du barberer i alle retninger, rives hårene ud, hvilket giver unødvendig stress i huden og muligvis betændelse. Meget hård hud kan gøre det endnu mere vanskeligt for hår til at vokse ud – i stedet forbliver hårene under overfladen og gror indad.

   Tip: Regelmæssig eksfoliering fjerner døde hudceller. Hvis din hud er særlig slem, kan den dreje hårsækkene – og nogle gange retningen af hårvæksten – hvilket kan føre til hår, der vokser under hudens overflade. Indgroede ansigtshår kan ofte fjernes med en pincet, men kun hvis der endnu ikke er dannet en rød cirkel rundt om håret. Hvis dette er tilfældet kontakt da en hudlæge. 

  5. Hvad er forskellen mellem shaving gel, skum og cremer?

   Valg af barberingsprodukt er virkelig et spørgsmål om personlig smag.

   Fordelen ved barberskum er, at det kan bruges direkte fra dåsen.

   Shaving gel, sprøjtes ind i din hånd uden at skulle ryste beholderen. Ved at gnide det gennem fingrene i en cirkulær bevægelse, skabes en stor mængde barberskum ud fra den lille mængde gel.

   Barbering med hjælp fra barbercreme er den klassiske tilgang. Men det kræver en barberingskost. Bevæg den fugtige børste i en cirkulær bevægelse indtil en cremet skum udvikler sig.

 • AFTERSHAVE

  1. Har NIVEA MEN også en alkoholfri aftershave?

   Ja! Der er NIVEA MEN Sensitive linjen specielt til følsom hud (hvid emballage).

  2. Kan jeg klare mig uden aftershave?

   Hvis det er nødvendigt - men aftershave afrunder en god barbering. Daglig barbering giver ekstra stress i ansigtet, men hvis du bruger den rigtige pleje, kan dette modvirkes.

   De plejende aftershaves fra NIVEA MEN tilfører lipider, som plejer huden og gør den glattere efter barbering, og vitaminer og provitaminer beskytter huden og støtter genopbygningsprocessen.

  3. Min hud er meget følsom - hvis jeg bruger aftershave efter barbering brænder min hud. Er der noget andet jeg kan bruge i stedet?

   Ja. Den brændende følelse du oplever, er helt bestemt forårsaget af den store mængde af alkohol og parfume, som din aftershave indeholder. Prøv at bruge et produkt, der er parfume- og alkoholfri – og dermed skånsomt.

  4. Jeg bruger aftershave. Er det meningen, at det skal brænde efter hver barbering?

   Nej, selvfølgelig ikke. Den brændende følelse er forårsaget af alkohol, som de fleste aftershaves indeholder. En vigtig ting omkring aftershave er, hvordan den plejer -det er helt i orden at bruge produkter, som indeholder mindre eller ingen alkohol. De brænder ikke din hud og sikre optimal hudpleje.

 • ANSIGTSPLEJE

  1. Hvorfor skal jeg bruge specielle hudplejeprodukter til mænd?

   En mands ansigtshud er anderledes end kvinders på mange forskellige måder: Det er op til 30% tykkere og indeholder et kraftigere netværk af fedtvæv kaldet underhud. Huden har også højere vandbindende egenskaber, som ofte får den til at se fastere og strammere ud end kvinders hud. Den har tendens til ikke at tørre så meget ud og er derfor mindre tilbøjelige til at danne rynker.

   Mænds hud har et højere fedtindhold - og unge mænd er derfor mere tilbøjelige til at få hudorme og andre urenheder i huden. Firetrins plejesystemet udviklet af NIVEA MEN's forskerhold - fra rensning, barbering og aftershave til hudpleje - er specielt designet til at imødekomme disse særlige behov.

  2. Hvad er Q10?

   Q10 er din huds egen coenzym som giver cellerne energi. Det hektiske tempo i det moderne liv, stress og andre miljømæssige påvirkninger øger hudens behov for Q10. NIVEA MEN Revitalising Cream Q10 tilfører huden dette essentielle coenzym, som gør det muligt at genopbygge indefra.

  3. Har jeg brug for andre ansigtsprodukter om vinteren end om sommeren?

   Lave temperaturer og den opvarmede luft indenfor udtørrer huden hurtigere. Siden hudens fugtighedsbehov stiger, er rigere cremer som ikke blot giver fugt, men også bevarer fugtigheden tilrådet om vinteren. Desuden er en lavere solbeskyttelsesfaktor normalt nødvendig. Brugen af ​​et rigt natplejeprodukt anbefales også i vinterhalvåret.

  4. Hvorfor kommer der mørke rander og poser omkring øjnene, og kan en øjencreme hjælpe?

   Mørke rande og poser under øjnene kan blandt andet være forårsaget af mangel på søvn eller en usund livsstil. Mikrokredsløbet i området omkring øjnene er meget svagt og kan derfor let være årsagen til, at dræningen af metabolisk affald i øjenområdet bremses. Mangel på søvn og et for stort alkoholforbrug kan forårsage forstyrrelser i mikrokredsløbet, der bliver synlig som hævelser. Når affaldsstofferne således ikke kan nedbrydes, udvides arterierne (blodkarene). Og eftersom huden under øjnene er meget tynd (ca. 0,5 mm i forhold til 2 mm i andre hudområder), bliver arterierne i dette område hurtigt meget synlige – derfor de mørke rande.

   En god kølende øjencreme kan synligt reducere de mørke rande og poserne under øjnene.

 • HJEMMESIDE

  1. Hvorfor kan jeg ikke finde produkter som solcreme eller andre bodylotions på niveamen.dk?

   NIVEA MEN siden viser på nuværende tidspunkt produkter, som er specielt designet til mænd. På vores NIVEA hjemmeside, www.NIVEA.dk, kan du se alle NIVEA produkterne til mænd og kvinder.

  2. Hvorfor er der ingen NIVEA MEN hjemmeside til mit land?

   NIVEA MEN arbejder konstant på at give en lokal NIVEA MEN hjemmeside til alle lande. Eftersom dette er en løbende indsats håber vi på at tilføje en hjemmeside til dit land i den nærmeste fremtid.

  3. Hvorfor er jeg ikke i stand til at se alt indholdet på hjemmesiden? Hvorfor får jeg en besked om, at det kræver et Flash plug-in?

   Som de fleste moderne hjemmesider bruger NIVEA MEN hjemmesiden Macromedia Flash-teknologi til udvalgt indhold. Hvis du ikke allerede har en nyere version af Flash plug-in, kan du downloade det gratis fra www.adobe.com.

  4. Jeg kan ikke se teksten ordentligt på skærmen. Den er forvrænget eller på det forkerte sted.

   Problemer forbundet med sidevisningen kan opstå fra brugerdefinerede browserindstillinger (dvs. tekststørrelsen kan være indstillet for højt), eller du kan bruge en browser, som NIVEA MEN webstedet ikke er blevet ordentligt optimeret til. For de bedste resultater skal du bruge Internet Explorer 9,0 eller højere; Mozilla Firefox 12 eller højere; Safari 6 eller højere eller Chrome 19 eller højere.

  5. Bruger NIVEA MEN hjemmesiden cookies?

   NIVEA MEN bruger cookies på sin hjemmeside for at lette navigationen og give brugerne mulighed for at gemme personlige indstillinger eller præferencer. Alle cookies udløber seks måneder efter besøget af  NIVEA MEN siden. Du kan begrænse indsamlingen af ​​cookies på din computer ved at ændre dine browserindstillinger (se browser dokumentation).